У минулі вихідні в міському Палаці дітей та юнацтва (колишній Палац піонерів) відбувся п'ятий Всеукраїнський фестиваль свідомого батьківства.

Соціальний центр Геннадія Виходцева, який вже три роки працює на Лісовому масиві в Києві і в основу своєї діяльності ставить саме роботу з дітьми, підтримав це сімейне свято. І обіцяє, що кращі методики спілкування батьків з дітьми стануть тепер доступними для всіх жителів Лісового масиву.

За його словами, в останні роки була втрачена традиція проведення спільного дозвілля батьків і дітей. Соціальна незахищеність, необхідність все більше часу приділяти тому, щоб прогодувати свою дитину, не залишають батькам часу для спілкування з дітьми. Діти все більше надані самі собі і, як наслідок, «вулиці».

Також він зазначив, що для вирішення поставлених завдань і виховання наших дітей необхідно об'єднуватися всім: батькам, педагогам, вихователям, громадським організаціям. Тому початок співпраці з Всеукраїнською Асоціацією свідомого батьківства є дуже важливим. Геннадій Виходцев висловив сподівання на тісну співпрацю на благо наших дітей, пише «Gazeta.ua».

«Одне із завдань, яке ставить перед собою наш Соціальний центр, - це створення умов для розвитку дитини в позаурочний час. Правильна організація спільного дозвілля батьків і дітей», - говорить Геннадій Виходцев. - «У наших планах організація на базі Соціального центру тематичних майстер-класів, семінарів, клубів для дітей та дорослих».


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

152