Відомі громадські діячі, чия увага сьогодні прикута до подій, що розгортається у стінах і під стінами Київради, обурені поведінкою окремих політиків. Зокрема, великий резонанс у соціальній мережі Facebook викликало повідомлення Вікторії Сюмар, члена наглядової ради Школи журналістики "Нова Україна", яка звернула увагу на повну бездіяльність одного з найвпливовіших у столиці політиків - Віталія Кличка (майбутнього кандидата у Президенти України).

«Після сьогоднішньої Київради виникло конкретне питання: а носій президентського рейтингу Кличка буде в 2015 також боротися за право українців на обрання Президента, як він сьогодні боровся за право киян обирати місцеву владу? Йдеться про людину з довірою третини киян, який зараз займається, як здається, нарешті улюбленою справою - тренує брата до поєдинку з Повєткіним», - написала активістка на своїй сторінці.

Запис відзначили кілька десятків користувачів соціальної мережі , деякі з них вступили з автором у дискусію. Так, наприклад, передплатник «Вадим Коммерз» висловив думку про те, що обидва брати-боксери могли б виділити частину свого часу і провести під стінами Київради тренування на відкритому повітрі. Інші користувачі акцентували увагу на правильності заданого питання.

Як вже повідомлялося , 2 жовтня секретар Київради Галина Герега відкрила чергову сесію. Проте опозиційні сили і кілька громадських організацій вважають таке рішення незаконним , бо впевнені в тому , що термін повноважень Київради закінчився. Протести в сесійній залі супроводжувалися запеклими бійками під стінами Київради, де зібралися десятки мітингувальників проти відкриття нової сесії.

Бій між українцем Володимиром Кличком і росіянином Олександром Повєткіним пройде 5 жовтня у московському спорткомплексі «Олімпійський».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

268