Коростенська прокуратура з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері внесла подання з вимогою скасувати рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради та притягнути до дисциплінарної відповідальності посадових осіб управління транспорту та зв'язку міськради, з вини яких допущені порушення вимог законодавства.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області, встановлено, що виконавчим комітетом міськради у серпні поточного року прийняте необґрунтоване рішення про відкриття нових транспортних маршрутів.

«На порушення вимог чинного законодавства , без обстеження дорожніх умов , визначення попиту у перевезеннях пасажирів , а також без проведення техніко-економічного обґрунтування доцільності , в Житомирі відкрито 10 нових міських автобусних маршрутів та внесено зміни до 8 діючих», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, не виконані й інші обов'язкові нормативні вимоги , що може вплинути на безпеку функціонування автомобільного транспорту, задзначили у наглядовому відомстві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

221