Голова Луганської обласної державної адміністрації Володимир Пристюк просить правоохоронців об'єктивно розслідувати резонансну дорожньо-транспортну пригода за участю сина судді в Луганську. Про це він написав у Facebook, повідомляє прес-служба ОДА.

Пристюк зазначив, що останнім часом регіон все частіше стає епіцентром ганебних подій, пов'язаних з кривавими ДТП. «І щоразу ми бачимо, що за кермом крутих іномарок був п'яний «мажор», - обурився він.

За його словами , недосконалість судової системи дозволяє винним уникнути суворого покарання і «відбутися легким переляком».

«І ось знову обласний центр вражений резонансним ДТП. 22 вересня 22-річний молодик, син одного із луганських суддів, керуючи автомобілем «БМВ Х5» у стані алкогольного сп'яніння збив на переході 27-річну дівчину і втік з місця злочину», - написав губернатор.

Він зазначив , що, «судячи з поведінки хлопця, з ігнорування слідчих процедур видно, що він упевнений у підтримці високопоставлених батьків, що вони зроблять все можливе , щоб син зміг уникнути покарання».

У той же час голова ОДА обурений тим , що «цей молодий чоловік досі розгулює на волі». «Як можна після скоєного допускати його до служби у військовій частині , довіряючи йому зброю?» - зазначив він.

«Моя позиція як громадянина , як батька двох дітей: такі події повинні розслідуватися максимально гласно і прозоро. Наполягаю, щоб наше правосуддя і органи прокуратури постійно тримали громадськість у курсі таких резонансних справ і , природно , вироки повинні виноситися відповідно до тяжкості вини», - резюмував Пристюк .

Як повідомляв ForUm , 22 вересня, о 02:15 на перехресті вулиць Градусова і Годуванцева в Луганську солдат-водій «BMW-X5» скоїв наїзд на дівчину і зник з місця ДТП.

Потерпіла з тяжкими тілесними ушкодженнями була госпіталізована у відділення інтенсивної терапії та реанімації Луганської обласної клінічної лікарні. Лікарі вагаються з прогнозами. «На даний момент вона у комі, рівня свідомості поки немає. Тому давати якісь прогнози зарано», - заявив лікар-ординатор Луганської обласної лікарні Роман Назаренко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

163