Мер Донецька Олександр Лук'янченко сподівається , що особи без певного місця проживання візьмуть найактивнішу участь у виборах після їх включення до реєстру виборців.

Про це Лук'янченко заявив на прес-конференції у середу, передає «Укрінформ».

«Окремі люди без певного місця проживання набагато сумлінніше і патріотичніше ставляться до виборів, ніж багато десятків і сотень тисяч жителів нашого міста» , - зазначив мер.

За його словами , ці люди поставлені у тяжкі життєві умови , тому особливо цінують прості людські якості. Серед них чимало «нормальних людей». Всього, за підрахунками градоначальника , в обласному центрі близько 500 людей, які живуть на вулиці.

Як раніше повідомляв ForUm , Верховна Рада прийняла у другому читанні і в цілому закон №0869 «Про внесення змін до деяких законів України щодо соціального захисту бездомних осіб».

Законом встановлюється , що до відання виконавчих органів сільських , селищних та міських рад належать: організація надання соціальних послуг бездомним особам, здійснення відповідно до закону заходів, спрямованих на запобігання бездомності .

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

546