В Одесі завідуюча касою однієї з банківських установ мала намір шахрайським шляхом привласнити велику суму грошей , однак була викрита співробітниками відділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю Одеського міського управління міліції , повідомляє прес-служба ГУ МВС в Одеській області.

В обов'язки 44-річної одеситки входило закладення грошей у банкомати. Вона отримала у банку для цих цілей 800 тисяч гривень , проте в призначені для банкомата касети поклала всього 375 тис. гривень , решту грошей залишивши собі . При цьому касету касир опломбувала , а у банкомат у ручному режимі ввела недостовірні дані про те, що туди вкладено 800 тис.

Таким же чином вона вчинила ще раз , але вже з іншим банкоматом . Отримавши в банку 800 тис. гривень , вона вклала у касети банкомату 380 тис. , а 420 тис. гривень привласнила.

Крім того , намагаючись приховати недостачу грошей , касир сфальсифікувала документи.

Зловмисниця була затримана співробітниками міліції на своєму робочому місці під час проведення ревізії . Щодо затриманої розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.5 ст.191 Кримінального кодексу України (привласнення , розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Дана стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна . Суд обрав для підозрюваної санкцію у вигляді утримання під вартою.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1543