Голова Верховної Ради Володимир Рибак винесе на голосування питання щодо виборів у Києві , як тільки влада і опозиція визначаться з датою. Про це , як передає кореспондент ForUm'у, він заявив на брифінгу.

«Як тільки я побачу , що всі голови фракцій домовилися , як це було щодо п'яти проблемних округів, тоді я відразу поставлю питання на голосування», - зазначив він.

Рибак повідомив , що сьогодні о 14:00 відбудеться нарада з головами фракцій , у ході якої парламентарії спробують прийти до спільного знаменника з питань виборів у Києві.

У той же час лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов зазначив , що його депутати залишаються при своїй думці і вважають , що вибори депутатів Київради і мера Києва повинні відбутися у жовтні 2015 року та бути черговими.

Нагадаємо, 29 травня 2013 року КСУ постановив , що вибори депутатів Київради і столичного міського голови повинні проводитися у 2015 році.

У Верховній Раді зареєстровано проект постанови від опозиції про призначення позачергових виборів Київського міського голови та депутатів Київської міської ради на 27 жовтня 2013 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

238