У Харкові співробітники міліції затримали 59-річного чоловіка, який зробив неправдиве повідомлення про замінування нічного клубу.

За інформацією відділу зв'язків з громадськістю обласного управління міліції, повідомлення про закладення вибухівки у розважальному закладі надійшло до Дзержинського райвідділу сьогодні, 9 вересня , близько 02:00.

Співробітники вибухотехнічної служби провели ретельне обстеження приміщення клубу та прилеглої території , евакуювавши при цьому 600 осіб. При перевірці вибухонебезпечних пристроїв та речовин виявлено не було, зазначили у міліції.

«За підозрою у скоєнні даного правопорушення затримано 59-річного чоловіка без постійного місця проживання, який у червні поточного року вже повідомляв про неправдиве замінування маршрутного таксі», - повідомили в облуправлінні .

За даним фактом слідчим відділом Дзержинського РВ відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Покаранням за даний вид злочину законом передбачено обмеження волі на строк до шести років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

234