Луганські міліціонери знайшли матір, яка залишила однорічну дитину в гуртожитку.

Як повідомляє прес-служба Луганського міськуправління міліції, нею виявилася жителька обласного центру, 1982 року народження.

За словами жінки, ця дитина їй зовсім не потрібна , як і старша 7- річна дочка, яку вона віддала в інтернат.

Живе горе-мати у подруги, утримувати дитину нема на що. Не працює , незаміжня. З батьком хлопчика - студентом із Нігерії , вона не спілкується , де його шукати , не знає.

У той день молода жінка зібралася до батька у Київ за грошима.

«Сина нема на кого залишити, тому так і вчинила» , - сказала вона.

На запитання співробітників міліції , чи потрібна їй дитина , відповіла: «Я ще не вирішила. ЇЇ хоче забрати мій батько». Причину походження опіків у дитини пояснити не змогла.

В даний час хлопчик перебуває у медичній установі. Стан дитини задовільний.

Жінці загрожує відповідальність за статтею 166 Кримінального кодексу України «Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною» , санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавлення волі на той же термін .

Як повідомляв ForUm, 3 вересня в міліцію зателефонувала вахтер гуртожитку №2 Східно-Українського Державного університету ім.Даля, розташованого у кв.Молодіжний, буд 20-А, і повідомила , що близько 17:00 невідома молода жінка залишила у холі гуртожитку дитячу коляску з малюком, вік якого приблизно 1,5 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

328