Прибережна захисна смуга Чорного та Азовського морів у межах населених пунктів автономії буде проведена на території 96 населених пунктів (60 місцевих рад). Про це повідомляє управління інформаційної політики Ради міністрів Автономної Республіки Крим .

Так , в даний час встановлені прибережні захисні смуги в межах 56 населених пунктів (32 місцевих ради). У роботі на стадії узгодження перебувають 19 населених пунктів (11 місцевих рад). Через відсутність містобудівної документації , а також через розробки детального плану території з урахуванням подальшої перспективи забудови , невідповідності чи відсутності меж населеного пункту роботи не ведуться у 21 населеному пункті (15 місцевих рад).

Нагадаємо , на засіданні Ради міністрів Автономної Республіки Крим прийнято постанову «Про розподіл субвенції з бюджету Автономної Республіки Крим бюджетам міст і районів на проведення робіт щодо встановлення меж прибережних захисних смуг уздовж Чорного та Азовського морів (у тому числі погашення кредиторської заборгованості за 2012 рік) в сумі 752,359 тис. грн.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

212