Вимоги Міжнародного валютного фонду про підвищення ціни на газ для населення неприйнятні , наголошує Президент України Віктор Янукович.

«Підвищення ціни на газ для населення для нас неприйнятне. Ми його підняли настільки , наскільки сьогодні це відповідає стану життя наших людей. У нас є порівняння з нашими сусідами , з іншими країнами», - сказав він під час інтерв'ю українським телеканалам , повідомляє прес-служба Глави держави.

«Ніколи, поки я буду у владі, ми цим шляхом не будемо йти» , - підкреслив Янукович.

За його словами , переговори з МВФ не припиняються. Янукович висловив переконання, що сторони дійдуть до взаєморозуміння. «Зараз є розуміння вже з двох сторін того , що нам треба замінити ці вимоги іншими якимись вимогами. І , можливо , ми знайдемо взаєморозуміння», - розповів Глава держави.

Як раніше повідомляв ForUm , заступник прес-секретаря Департаменту зовнішніх відносин МВФ Вільям Мюррей заявив , що Міжнародний валютний фонд (МВФ) готується до проведення щорічних консультацій з Україною у рамках IV статті статуту організації (зобов'язання щодо валютного режиму).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1861