Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив членам уряду відвідати закріплені за ними регіони у День знань - 1 вересня, щоб привітати дітей, а також обговорити з педагогами та батьками сучасну систему освіти.

Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив у ході засідання уряду.

«Прошу всіх керівників органів виконавчої влади подбати про те, щоб Перший дзвінок став незабутнім святом для дітей і батьків. Крім того, члени уряду повинні відправитися у закріплені за ними регіони і взяти участь у святкуванні Дня знань», - сказав Азаров.

Прем'єр-міністр підкреслив, що чиновники повинні не тільки привітати школярів, а й поговорити з педагогами та батьками, щоб скласти уявлення про стан системи освіти України.

«Це дозволить зрозуміти, які перетворення і корективи держполітики у сфері освіти необхідно провести надалі», - пояснив він.

Азаров також додав, що, як і передбачалося, День знань в Україні проведуть у неділю, а з 2 вересня розпочнеться навчальний процес.

Як повідомляв ForUm, Міністерство освіти і науки України рекомендує школам провести 1 вересня святкові заходи, а 2 вересня почати заняття.

Ольга Каретникова,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

316