У Закарпатській області 10 серпня в смт Батьове Берегівського району працівники відділу внутрішньої безпеки міліції спільно з працівниками Берегівської міжрайонної прокуратури затримали дільничного інспектора міліції, який отримав хабар у розмірі 3400 гривень. Про це повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю УМВС України в Закарпатській області.

Згідно з повідомленням, у відділ внутрішньої безпеки закарпатської міліції звернувся 18-річний житель Берегівського району і повідомив, що дільничний міліціонер за попередньою змовою зі слідчим райвідділу вимагає у нього хабар у розмірі 4500 гривень за не притягнення його і товариша до кримінальної відповідальності за фактом нанесення тілесних ушкоджень двом громадянам України.

Дане звернення було прийнято до провадження за ознаками ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище).

Дільничний інспектор міліції затриманий на місці злочину в момент отримання частини грошей, а саме - 3400 гривень. Підозрюваного поміщено в ізолятор тимчасового утримання.

Як наголошується в повідомленні, з початку року на Закарпатті відкрито 5 кримінальних проваджень щодо хабарництва серед особового складу міліції, за якими з органів внутрішніх справ звільнено 6 «нечистих» на руку співробітників міліції.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

244