Придніпровська залізниця приносить вибачення пасажирам поїзда №120 сполученням Львів - Запоріжжя, який 7 серпня помилково був відправлений до Дніпропетровська.

Як повідомили ForUm'у в прес-службі Придніпровської залізниці, всі пасажири поїзда дісталися до кінцевих станцій згідно з придбаними квитками.

«Через позапланові ремонтно-колійні роботи на ділянці Запоріжжя-Кривий Ріг традиційний маршрут даного поїзда (через Кривий Ріг, Апостолове, Марганець і Нікополь) на окремі дати серпня був змінений на колію через Дніпропетровськ-Південний і Синельникове-1, про що пасажирів оповіщали у квиткових касах », - зазначили в прес-службі.

Так, 7 серпня пасажирський поїзд №120 повинен був курсувати за своїм звичним маршрутом, проте відправився за зміненим тимчасово.

Відхилення виправили по станції Верхівцеве, звідки поїзд був оперативно повернутий на заявлений у цей день маршрут.

У Придніпровській залізниці зазначили, що по дорозі в Запоріжжя залізничники вживали заходи щодо максимально можливого з урахуванням безпеки руху скорочення запізнення поїзда на проміжних і кінцевій станції слідування.

«Ніяких спроб висадити пасажирів, щоб вони добиралися до потрібних їм населених пунктів самостійно, з боку працівників залізниці не було», - підкреслили в прес-службі.

Всі пасажири поїзда №120 Львів-Запоріжжя дісталися до кінцевих станціях згідно з придбаними квитками.

Наказом начальника Придніпровської залізниці винні у цьому інциденті диспетчери Дніпропетровської дирекції залізничних перевезень були притягнуті до дисциплінарної відповідальності.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

307