Прокуратура Тернопільської області почала розслідування за фактом внесення недостовірних даних про знищення зброї, знайденої на місці вбивства мера Феодосії.

За даними прес-служби відомства, посадові особи обласного управління МВС документально оформили факт знищення обріза одноствольної мисливської рушниці, яка проходила як речовий доказ у кримінальній справі.

«Проте зброя фактично знищена не було», - підкреслили у прокуратурі.

У відомстві зазначили, що 27 липня зазначений обріз одноствольної мисливської рушниці виявлений і вилучений правоохоронцями у ході огляду місця події за фактом убивства мера міста Феодосії, скоєного невстановленою особою.

За даним фактом прокуратурою області розпочате досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.3 ст.364 КК України.

Нагадаємо, мер Феодосії Олександр Бартенєв був поранений із обрізу мисливської рушниці у ніч на 27 липня. Увечері цього ж дня, після кількох операцій, він помер у міській лікарні Феодосії.

Прокуратура перекваліфікувала кримінальне провадження з «розбою» і «замаху на умисне вбивство» на «розбій» і «умисне вбивство».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

733