Ректора Національного університету Державної податкової служби Петра Мельника, якого підозрюють в отриманні хабара, не привезуть сьогодні до суду, який має обрати йому міру запобіжного заходу, оскільки його готують до операції.

Про це журналістам перед засіданням суду повідомив адвокат підозрюваного Руслан Місюна.

«Петро Мельник перебуває у реанімації районної лікарні у місті Буча. Його готують до операції на серці. Операція відбудеться сьогодні», - повідомив Місюна.

Тим часом адвокат не уточнив, який саме діагноз у Мельника, повідомляє «УНІАН».
Також Місюна заявив, що 30 липня, приблизно о21:00, слідчий намагався провести незаконні слідчі дії у палаті його підзахисного.

«Слідчий о 21:00 намагався проникнути у реанімацію. Медичний персонал йому перешкоджав, але він проігнорував їх і зайшов у палату до мого підзахисного. Він проводив якісь незаконні дії. Я не знаю, що вони там робили, мене туди не запрошували. Він пробув там з 21:00 до 22:00», - сказав адвокат.

Як раніше повідомляв ForUm, 27 липня з'явилася інформація про те, що співробітники ГУБОЗ за вимагання неправомірної вигоди затримали керівника одного із вищих навчальних закладів у Київській області.

Пізніше ЗМІ повідомили про те, що ректор Національного університету державної податкової служби (ДПС), екс-нардеп від Партії регіонів Петро Мельник, якого підозрюють в отриманні неправомірної вигоди, був госпіталізований.

29 липня Шевченківський райсуд Києва не обрав запобіжний захід ректору Податкової академії.

30 липня Мельника доставили до суду на «швидкій». Головуюча суддя Печерського райсуду Києва оголосила перерву у засіданні суду через розбіжності висновків медичної експертизи з боку слідчого і з боку захисників підозрюваного.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

245