Сьогодні, 29 липня, колегія суддів Закарпатського апеляційного суду ухвалила рішення змінити постанову Хустського районного суду і направити до Хустської міжрайонної прокуратури для розгляду в загальному порядку матеріали резонансної справи Павла Нагірного, який скоїв у стані алкогольного сп'яніння смертельну ДТП. Про це повідомляє прес-служба Закарпатської області.

Хустська міжрайонна прокуратура в ході цього засідання відстояла свою позицію щодо повернення матеріалів справи для розгляду в загальному порядку.
«Дане рішення дозволить вжити заходів для оголошення Нагірного в міжнародний розшук, що і буде нашим наступним кроком», - сказав прокурор Іван Кайло.

Як повідомляв ForUm, 19 листопада 2012 року на об'їзній дорозі біля закарпатського райцентру Хуст сталася ДТП, під час якої тодішній керівник Хустської філії «Закарпатгазу» Павло Нагірний на своєму позашляховику виїхав на зустрічну смугу і протаранив легковий автомобіль, в якому їхала жінка і троє неповнолітніх дітей. Унаслідок ДТП 32-річна жінка та її 7-річна донька загинули, ще двоє дітей - 9-ти і 12-ти років - з травмами різного ступеня тяжкості опинилися в лікарні.

24 листопада слідчий-суддя Хустського районного суду задовольнив клопотання слідчого РВ МВС у Закарпатській області за погодженням прокурора і виніс рішення про обрання щодо підозрюваного Нагірного запобіжного заходу - утримання під вартою строком на два місяці.
14 березня 2013 р. в прес-службі УМВС України в Закарпатській області повідомили, що слідство остаточно з'ясувало - Нагірний під час ДТП за кермом був у нетверезому стані.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

426