Польські євроскептики вважають, що Україна повинна інтегруватися в Євросоюз хоча б для того, щоб підвищити свої політичні та економічні стандарти.

Як вважає Бартош Ковнацький, депутат польського Сейму від партії «Право і справедливість», євроінтеграція зобов'яже Україну дотримуватися правил, які є загальноприйнятими для європейських цивілізованих країн. Таку думку політик висловив в ході конференції «Україна - ЄС: перспективи та надії».

«Я ніколи не був фанатом Європейського Союзу. Я належу до зростаючого числа людей, які вважають, що у своєму нинішньому вигляді він довго не протягне. Тим не менше, я вважаю, що ми повинні прагнути до якнайшвидшого підписання угоди про Асоціацію ЄС та України», - сказав Ковнацький.

Він також зазначив, що зараз у ЄС спостерігається сильне розростання бюрократії, з якою зіткнеться і Україна. Проте, на думку політика, Україна повинна повернутися в сім'ю європейських держав, щоб дотримуватися загальноприйнятих для європейської цивілізації стандартів.

«Євроінтеграція України потрібна не тільки для того, щоб вона скуштувала радість спілкування з бюрократією ЄС, яка дико розрослася, але тільки для того, щоб вона згадала, що належить до сім'ї європейських країн, і що, з урахуванням досягнень цивілізації нашого континенту, яка стоїть на основі римського права і християнських цінностей - зобов'язується дотримуватися певних правил поведінки», - сказав польський політик.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

226