Міністерство внутрішніх справ звинувачує власників банків у неналежному підборі інкасаторів.

Про це повідомляють «Українські новини» з посиланням на начальника Головного управління МВС Дніпропетровської області Віктора Бабенка.

«Аналіз останніх подій (вбивство інкасаторів у Миколаївській та Дніпропетровській областях) дає право нам говорити, що допускається багато помилок керівництвом банків при прийомі на роботу інкасаторів... Бракує і контролю, і добору, і інструктажу», - вважає Бабенко.

На його думку, керівники банків занадто халатно ставляться до такого важливого моменту, як підбір інкасаторів, часто довіряючи великі суми грошей людям сумнівної моральної та трудової репутації.

Начальник главку пропонує у разі перевезення великої суми грошей пускати додатково для охорони поруч з основною машиною інкасаторів ще 1 наряд.

Як раніше повідомляв ForUm, вчора, 15 липня, у Дніпропетровській області невідомі вкрали із інкасаторського автомобіля 0,5 млн гривень, убивши при цьому водія і інкасатора.

12 липня внаслідок збройного нападу групи невідомих на інкасаторський автомобіль «Укрпошти» у Миколаєві загинули 3 людини.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

201