«Газпром» оголосив тендер на створення планшетного комп'ютера на базі iOS для голови правління Олексія Міллера з максимальною ціною 119,748 мільйона рублів (приблизно 3,7 млн ​​дол).

Тендер оголошений на надання послуг з розробки мобільного автоматизованого робочого місця голови правління ВАТ «Газпром», заявки приймаються з 15 липня до 12:00 мск 22 липня. Розкриття конвертів відбудеться о 14:00 мск 22 липня, повідомляє «ПРАЙМ».

Як йдеться у конкурсній документації, мобільне автоматизоване робоче місце голови правління ВАТ «Газпром» - програмно-апаратний комплекс, призначений для забезпечення інформаційної підтримки прийняття управлінських рішень щодо підвищення ефективності діяльності групи «Газпром» незалежно від наявності доступу до стаціонарного АРМ з використанням мобільних пристроїв.

Мобільне АРМ має бути засноване на функціональності стаціонарного АРМ. Мобільне АРМ призначене для взаємодії з системою корпоративного зберігання даних (КЗД) на базі ключових показників ефективності (КПЕ), включаючи обробку інформації, що становить комерційну таємницю, та іншої конфіденційної інформації ВАТ «Газпром» із системи КЗД на базі КПЕ.v

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

192