Президент України Віктор Янукович підписав розпорядження про надання підтримки Всеукраїнській художній виставці «Велике і Величне», яка відбудеться у Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький арсенал».

Як повідомили ForUm'у у прес-службі Глави держави, розпорядження підписане з нагоди 1025-річчя хрещення Київської Русі з метою популяризації національної культурної спадщини, сприяння розвитку музейної справи, зміцнення позитивного іміджу України у міжнародному співтоваристві.

Янукович доручив Раді міністрів Автономної Республіки Крим, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Львівській, Одеській, Полтавській, Сумській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Чернігівській обласним та Київській міській державним адміністраціям забезпечити сприяння організації та проведенню даного заходу, зокрема, участі у цій виставці експозицій музеїв, розташованих у цих регіонах.

Також Президент доручив Державному комітету телебачення і радіомовлення забезпечити широке висвітлення проведення виставки «Велике і Величне».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

246