Співробітник Державтоінспекції Харківської області, який скоїв ДТП в стані алкогольного сп'яніння, звільнений з органів внутрішніх справ.

Про це повідомляє сектор по зв'язках з громадськістю обласного управління МВС України з посиланням на начальника управління ДАІ Олександра Єршова.

За його словами, таке рішення було прийнято начальником Головного управління міліції в області Олегом Демченко.

«За наказом керівника, співробітник ДАІ, який сів за кермо в стані алкогольного сп'яніння, звільнений з органів внутрішніх справ. Також до суворої дисциплінарної відповідальності притягнуті командири роти ДПС ДАІ та керівництво Управління Державтоінспекції Харківської області», - повідомив Єршов.

Згідно з повідомленням, 8 липня близько 20:00 на 472 км автодороги Київ-Харків-Довжанський сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля «ВАЗ-21093» не впорався з керуванням і допустив з'їзд у кювет.

Унаслідок ДТП ніхто не постраждав.

При виїзді на місце події було встановлено, що транспортним засобом керував 26-річний інспектор роти ДПС з обслуговування стаціонарного поста ДАІ, який у цей час перебував поза службою. За висновками фахівців Харківського обласного наркологічного диспансеру, міліціонер керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

247