Угорська поліція взяла під варту громадянина України - водія мікроавтобуса, який перевозив українців і в суботу потрапив у ДТП в Угорщині.

Про це повідомила поліція Боршод-Обоуй-Земплінської області Угорщини. «Згідно з обґрунтованою підозрою у вчиненні злочину, що проявилося у викликаній через халатність дорожньо-транспортній пригоді з фатальними наслідками, узятий під варту 43-річний Валерій К.», - інформує угорська обласна поліція, повідомляє «Укрінформ».

Нагадаємо, мікроавтобус, який потрапив в аварію на 123-му км від Будапешта, перевозив п'ятьох громадян України, які прямували із Італії (Бергамо) в Україну. Двоє громадян України загинули на місці ДТП. Троє громадян України, у тому числі водій мікроавтобуса, доставлені у травматологічне відділення обласної лікарні Мішкольца. Водій - у нормальному стані, отримав незначні травми. Один із двох пасажирів, які вижили, перебуває у реанімаційному відділенні у тяжкому стані.

Сьогодні МЗС повідомив, що троє громадян України, які постраждали у ДТП в Угорщині, залишаються у лікарні міста Мішкольца.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

240