Прем'єр-міністр України Микола Азаров представив колективу Міністерства юстиції новопризначеного міністра Олену Лукаш, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

Азаров високо оцінив роботу Мінюсту і закликав Лукаш стати «авторитетним міністром», висловивши впевненість у виконанні нею поставлених завдань на новій посаді: «У Лукаш для цього є все, а найголовніше - молодість, енергія». При цьому він рекомендував новопризначеному міністру дбайливо ставитися до кадрів і ефективно працювати з колективом.

У свою чергу, Лукаш зазначила, що на посаді міністра планує зосередити увагу на підвищенні якості надання послуг громадянам. «Громадяни вимагають підвищеної уваги, і на це буду орієнтувати себе і колектив Міністерства», - сказала міністр.

Азаров подякував колишньому міністру юстиції Олександру Лавриновичу за великий внесок у становлення сучасної системи юстиції в Україні. «Те, що Президент України прийняв рішення направити Олександра Лавриновича на найбільш тяжку ділянку роботи на сьогодні - очолити Вищу раду юстиції і провести серйозну роботу щодо становлення нової судової системи в країні, - це знак великої довіри Президента, уряду, членів Партії регіонів», - зазначив прем'єр-міністр, висловивши впевненість, що і на новій посаді Лавринович досягне найвищого результату.

Нагадаємо, сьогодні, 4 липня, Президент України Віктор Янукович призначив Олену Лукаш міністром юстиції України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

484