4 липня 2013 року у Києві активісти Громадського руху «Український вибір» пікетували посольства Іспанії та Нідерландів.

Це вже не перша акція, яку проводять молоді активісти руху, прагнучи привернути увагу єврочиновників до того, як сприймаються в Україні їхні безперервні вимоги економічного і політичного характеру на адресу нашої країни, а також все більш активне нав'язування Україні порочних цінностей. Активісти руху підкреслюють, що гаслами із серії «Україна - європейські цінності!» прикриваються численні системні проблеми, що існують в самому Євросоюзі, так що вимоги до України є необґрунтованими.

 
 
Одна із основних проблем, які хвилюють прихильників «Українського вибору», - нівелювання традиційних сімейних цінностей, яке несе з собою політика Євросоюзу. Так, в рекомендаціях, прийнятих Парламентською асамблеєю Ради Європи для країн-членів ПАРЄ, сказано про необхідність «запрошувати політиків та представників влади до встановлення діалогу і довіри з ЛГБТ-спільнотою, в тому числі до участі в маршах сексуальних меншин і схожих заходах», а також публічно виступати із заявами, які осуджують гомофобію.

Нагадаємо, нещодавно в Києві сексуальним партнером був жорстоко вбитий іспанський громадянин. Активісти руху вирішили прийти до посольства Іспанії та висловити свою думку щодо одностатевих шлюбів і стрімкого руйнування традиційної моделі сім'ї. У ході імпровізованого мітингу біля стін посольства пікетувальники наголошували, що не потребують насадження в країні подібних європейських цінностей, і нагадували, що культурно-моральні традиції України мають глибоке коріння.

Про традиційні цінності слов'янського світу говорили і біля посольства Нідерландів, куди, так і не дочекавшись нікого із диппредставництва Іспанії, перемістилися пікетники.

Голландські дипломати делегували до пікетників свою представницю, яка не захотіла назватися і у відповідь на прохання про діалог відкараскалася обтічним коментарем ситуації, визнавши, що у Європи є якісь економічні труднощі та підкресливши, що «якщо Україна хоче вступити в ЄС, то треба виконати деякі критерії та умови».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

221