Наказом прокурора Миколаївської області виконувачем обов'язків прокурора Врадіївського району призначений Вадим Тищенко, якого сьогодні представлять колективу прокуратури. Про це повідомляє прокуратура Миколаївської області.

Згідно з повідомленням, Тищенко, 1973 року народження, працював на різних посадах в органах прокуратури області (прокуратурах Жовтневого району, Центрального і Корабельного районів міста Миколаєва, міста Миколаєва, в апараті прокуратури області).

До цього призначення він обіймав посаду начальника відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ, Державною митною службою та Державною прикордонною службою управління нагляду за дотриманням законів у кримінальному провадженні прокуратури Миколаївської області.

Як раніше повідомляв ForUm, 2 червня наказом генерального прокурора України Віктора Пшонки за неналежне виконання своїх функціональних обов'язків у сфері забезпечення нагляду за законністю при проведенні слідства органами внутрішніх справ звільнений прокурор Врадіївського району Миколаївської області Сергій Мочалко.

Це та інші звільнення в області сталися у зв'язку з резонансним зґвалтуванням і побиттям у Врадіївці на Миколаївщині за участю міліціонерів.

Нагадаємо, міліціонер і таксист затримані за підозрою у скоєнні зґвалтування, розбійного нападу та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень у Врадіївці Миколаївської області. У причетності до злочину підозрюється ще один міліціонер.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

281