Партія регіонів готова як до голосування за призначення дати виборів у Києві, так і до самої виборчої кампанії. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, журналістам заявив народний депутат України від фракції ПР Володимир Олійник.

«Ми готові проголосувати і готові до виборів. Але не 27 вересня, як пропонує опозиція. Мова йде про те, щоб поставити кандидатів у рівні умови. Адже для агітації потрібно 90 днів, а не 60», - сказав Олійник.

«Сьогодні ПР готова до проведення виборів у Києві в будь-які терміни... тільки до підписання Угоди про асоціацію. Але опозиція чомусь вважала, що влітку вибори проводити неможливо. Якби вони мені показали, як це корелюється з Конституцією, я був би на їхньому боці, а просто тому що вони відпочивати їдуть - я вважаю неправильним. Вибори треба проводити вчасно», - вважає він.

На його думку, вибори в Києві вже давно мали б бути проведені. «Але зараз вже треба орієнтуватися на часовий критерій - листопад», - додав парламентарій.

Нагадаємо, 20 червня парламент знову відклав розгляд законопроекту про вибори народних депутатів у проблемних округах, у т.ч. в Києві.

КСУ постановив, що вибори депутатів Київради і столичного міського голови повинні проводитися у 2015 році.

У Верховній Раді України зареєстровано проект постанови від опозиції про призначення позачергових виборів Київського міського голови і депутатів.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

175