Президент Білорусі Олександр Лукашенко прийняв сьогодні вірчі грамоти у Надзвичайного і Повноважного Посла України в Білорусі Михайла Єжеля. Про це повідомили в прес-службі президента Білорусі.

«Перш за все, хочу відмітити тверду прихильність зміцненню зв'язків з Україною - нашим найближчим сусідом і дуже надійним партнером. Мій недавній офіційний візит до України ще раз підтвердив взаємну зацікавленість і прагнення держав конструктивно вирішувати актуальні питання», - сказав Лукашенко, приймаючи вірчі грамоти у Єжеля, повідомляє «УНІАН».

«Ми сходимося в поглядах у тому, що стосується необхідності поглиблення політичного діалогу, розвитку економічних зв'язків та інтенсифікації всього спектру міждержавної взаємодії. Необхідно, щоб така двостороння робота органічно враховувала нові масштабні інтеграційні процеси, що відбуваються на пострадянському просторі», - підкреслив Лукашенко.

Як раніше повідомляв ForUm, 3 квітня Президент України Віктор Янукович призначив Михайла Єжеля Надзвичайним і Повноважним Послом України в Республіці Білорусь.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

616