Генеральною прокуратурою України затверджено обвинувальний висновок у кримінальному провадженні щодо чотирьох учасників міжнародного злочинного угруповання, якими організовано канал контрабандного ввезення героїну з країн Середньої Азії і Середнього Сходу і його збут на території України. Про це повідомляє відділ по зв'язках із засобами масової інформації Генеральної прокуратури України.

«Наркотичний засіб переміщувався через державний кордон у пункті пропуску ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» під виглядом ввезення з туристичних поїздок картин, настільних ігор, інших предметів ужитку, фрагменти яких були пропитані героїном», - йдеться в повідомленні.

Також зазначено, що всім членам організованої злочинної групи обрано запобіжний захід - утримання під вартою, а обвинувальний акт переданий на розгляд до Бориспільського суду Київської області.

Крім того, повідомляється, що за скоєння інкримінованих злочинів учасникам угруповання загрожує покарання у вигляді 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

212