Станція харківського метро «Історичний музей» відкрита для пасажирів. Про це заявив заступник генерального директора КП «Харківський метрополітен» В'ячеслав Стаматін, повідомляє прес-служба Харківської міськради.

За його словами, рух на Салтівській лінії був тимчасово обмежений у зв'язку з проведенням антитерористичних навчань правоохоронних і силових структур.

«Про навчання працівники метрополітену не знали: їх не попередили, щоб подивитися, як вони відреагують на «надзвичайну ситуацію», - сказав він.

Заступник гендиректора також повідомив, що тимчасово закривали тільки станцію «Історичний музей», всупереч публікаціям у пресі про те, що було закрито кілька станцій.
Стаматін зазначив, що під час навчань вибухотехніки спільно з кінологами успішно виявили і знешкодили навчальний вибуховий пристрій. Навчання проводили спеціально вдень, в годину пік, щоб перевірити готовність і злагодженість дій усіх служб у реальному часі. За словами заступника гендиректора метрополітену, такі навчання в метро проходять кілька разів на рік.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

657