Прем'єр-міністр Грузії Бідзіна Іванішвілі не виключає арешту президента Грузії Михайла Саакашвілі після президентських виборів. Про це він заявив в інтерв'ю виданню «Соф Шавуа», відповідаючи на запитання журналіста, який поцікавився, наскільки вірогідний арешт Саакашвілі після президентських виборів, намічених у Грузії на жовтень поточного року.

«Саакашвілі був відповідальною особою, він сам приймав рішення. Не хочу, щоб його заарештували, проте виключити нічого не можна. Існують прокуратура, суд і закон, який для всіх єдиний. Я не збираюся вести з ним переговори», - заявив Іванішвілі.

Разом з тим, за оцінкою Іванішвілі, Саакашвілі талановитий, оскільки зумів обдурити весь світ, повідомляє «Грузія-оnline».

«Насправді він не поважав закони Грузії. Він талановитий, він обдурив весь світ. Першими, кого він обдурив, були громадяни Грузії. Він з'явився як демократ. Його підтримували всі, однак потім здогадалися, що він будує авторитарний режим. Насилля влади поширилося на всю країну. Він зруйнував опозицію, процвітала елітарна корупція. Коли ми прийшли до влади, то виявили, що весь приватний бізнес був повністю підпорядкований уряду, не існувало вільних бізнесів. Головний прокурор став розпорядником скарбниці, і вони рахували гроші, які збиралися з громадян і бізнесменів. Він контролював ЗМІ, тільки мала частина була вільна, і це він показував Заходу», - заявив, зокрема, прем'єр-міністр Грузії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

684