Всі загиблі пасажири автобуса, що впав з обриву в Чорногорії, були громадянами Румунії. Про це повідомляє місцевий телеканал RTCG з посиланням на міністерство внутрішніх справ Чорногорії.
 
За уточненими даними, внаслідок аварії на трасі Колашин - Подгориця загинули 16 людей і 32 постраждали, з них сім знаходяться у важкому стані. Серед постраждалих – одна дитина. Як повідомлялося раніше, всього в автобусі знаходилося близько 50 чоловік, переважно похилого віку.
 

Аварія сталася в районі монастиря Морача близько 17:00 за місцевим часом з невстановленої поки причини. Автобус виїхав на зустрічну смугу, пробив огорожу і впав з мосту з висоти 30-40 метрів, повідомляє «Lenta.ru».

Місцева влада і посол Румунії в Чорногорії подякували жителям, які допомагали при евакуації поранених і прийшли здавати кров для постраждалих.

Як зазначає агентство «Reuters», незважаючи на багатомільйонні інвестиції в інфраструктуру Чорногорії за останні десять років, дорожньо-транспортні пригоди на дорогах балканської держави - не рідкість, особливо в літні місяці, коли в країну приїжджає безліч туристів.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

276