Місто Суми бере на себе витрати щодо лікування постраждалої, яка отримала важкі травми внаслідок ДТП 21 червня і потребує серйозної медичної допомоги.

Про це повідомляє «УНІАН» з посиланням на прес-службу мерії.

Як йдеться в повідомленні, міський голова Сум Геннадій Мінаєв розпорядився надавати постраждалій і сім'ям загиблих унаслідок ДТП 21 червня всю необхідну допомогу.

«Ні вона, ні її рідні не повинні платити за медикаменти, операції і т.д.», - зазначив мер.

Потерпіла під час ДТП 51-річна Тетяна Ткачова наразі знаходиться в ортопедичному відділенні однієї з міських лікарень. Вона отримала важкі травми і потребує тривалого лікування. У неї закрита черепно-мозкова травма, рвана рана ноги, зламані кістки тазу і кілька ребер. Попереду - численні операції.

Потерпіла працює інженером в «Укртелекомі» на зарплату в 2 тисячі гривень на місяць і проживає в гуртожитку. Крім того, жінка бореться з онкозахворюванням, а її організм виснажений курсами хіміотерапії. Тому прикута після ДТП до лікарняного ліжка самостійно сплатити за лікування вона не зможе.

Раніше знайомі і друзі Ткачової через місцеві ЗМІ попросили всіх небайдужих допомогти жінці, перевівши кошти на її картку одного з банків.

Згідно з інформацією прес-служби, міська влада пропонувала також сплатити з бюджету всі витрати з поховання загиблих, але родичі відмовилися. Однак Комунальному підприємству «Спецкомбінат» доручено надавати всіляке сприяння і негайну допомогу сім'ям обох загиблих унаслідок ДТП.

Як повідомляв ForUm, увечері 21 червня в місті Суми іномарка знесла зупинку громадського транспорту разом з магазином, у результаті чого двоє людей загинули і троє отримали травми. На місці аварії відразу зібралося кілька сотень людей, серед яких лунали заклики до самосуду. Водія іномарки сховали в патрульній машині, яку оточили кілька десятків працівників міліції.

4 червня в цю ж зупинку врізався пасажирський автобус, який вдарила ззаду вантажна «Газель». Дві людини на зупинці були травмовані.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

272