Голова Комітету Верховної Ради з питань регламенту, народний депутат від Партії регіонів Володимир Макеєнко пообіцяв показати списки учасників виїзного засідання парламенту з мокрими печатками у п'ятницю 21 червня. Про це він заявив в ефірі «5 каналу».

«Підписи були, кожен народний депутат розписувався, велася відеозйомка, велася пряма трансляція. Я не думаю, що там є проблема в цьому, я думаю, це якийсь технічний момент, ніякої таємниці немає і не було», - запевнив регіонал.

«Я беру на себе це зобов'язання і на наступну зустріч я прийду з цими списками... У четвер ми будемо працювати в робочому режимі весь день, а от у п'ятницю... », - пообіцяв Макеєнко.

Нагадаємо, 4 квітня депутати більшості провели засідання в актовій залі комітету Верховної Ради, оскільки сесійну залу парламенту на вул. Грушевського було заблоковано опозиціонерами.

Спікер Володимир Рибак оголосив, що на засіданні були присутні 244 депутата.

Представників опозиції, журналістів і частину рахункової комісії від опозиції на засідання не пустили.

Апарат Верховної Ради кілька разів відмовлявся надати списки реєстрації депутатів з «живими» підписами, які брали участь у засіданні. Тому встановити, хто саме і як голосував за закони, прийняті на виїзному засіданні, неможливо.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

397