У разі, якщо лідери опозиційних фракцій завтра не прийдуть на зустріч з Президентом України Віктором Януковичем, то це буде межею безтактності й безкультур'я. Таку думку висловив на брифінгу лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, повідомляє кореспондент ForUm'у.

«Сподіваюся, що люди, які просили і декларували цю зустріч, будуть послідовними у своїх діях, інакше взагалі незрозуміло, чого вони хочуть», - сказав він.

У той же час, дізнавшись від журналістів про небажання лідера фракції «УДАР» Віталія Кличка йти на зустріч з Януковичем, Єфремов обурився: «Я не піду? А як тоді спілкуватися? Що, ми Президента сюди запрошуємо? Вибачте, але є певні процедури. Взагалі-то кожен повинен виміряти свою вагу і вагу керівника держави».

Регіонал зазначив, що будь-який із керівників фракцій може зустрітися з Президентом, зателефонувавши попередньо у службу Глави держави і домовившись про таку зустріч.

«Не вірю, що комусь було б відмовлено», - підкреслив він.

Крім того, Єфремов повідомив, що у фракції ПР немає питань до Президента, оскільки має місце постійне спілкування з ним.

«Ми робимо це непублічно, але постійно», - сказав нардеп.

Як повідомляв ForUm, зустріч Глави держави з лідерами парламентських фракцій має відбутися завтра о 14:30 в Адміністрації Президента.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

406