Народний депутат від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов вважає, що потрібно бути божевільним, щоб пропонувати і голосувати за вилучення із нормативно-правових документів та навчальної літератури терміну «Велика Вітчизняна війна».

«Потрібно бути божевільним, щоб таке пропонувати і за це голосувати. Це буде тест на божевільних народних депутатів. Якщо людина перебуває у здоровому глузді, вона з презирством подивиться на тих, хто буде голосувати за подібні дурниці», - сказав регіонал.

За його словами, проголосувати за вилучення із нормативно-правових документів та навчальної літератури терміну «Велика Вітчизняна війна» можуть тільки ті, «хто втоптували святиню - Прапор Перемоги - ногами у бруд».

«Як можна викреслити святе?! Якби не було Великої Перемоги, де б вони були?! Не було б ні України, ні українців!», - підсумував Чечетов.

Нагадаємо, раніше у ПР повідомили, що народні депутати із фракції ВО «Свобода» подали до парламенту законопроект, яким пропонується вилучити термін «Велика Вітчизняна війна» із нормативно-правових актів України та навчальної літератури.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

198