Народний депутат України, голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов повідомив, що якщо виникне необхідність, то фракція ПР ініціюватиме проведення засідання парламенту, куди увійдуть депутати, які хочуть працювати, і прийме закони без опозиції.

За його словами, парламент працює погано. «І якщо виникне необхідність, ми будемо ініціювати проведення засідання парламенту, куди увійдуть депутати, які хочуть працювати в парламенті, і приймемо закони без опозиції. Але потім представники опозиції хай не ображаються, чому таким чином поступила більшість. Якщо вони не хочуть працювати, більше того, якщо вони заважають цій роботі, ми змушені будемо діяти таким чином», - заявив він у коментарі телеканалу «Інтер», повідомляє прес-служба ПР.

На його думку, опозиції потрібна не сама зустріч з Президентом України, а «скандал навколо цього заходу». «Кожен керівник фракції має можливість зв'язатися з Президентом і попросити його про зустріч. І я не думаю, що комусь із керівників фракцій Президент би відмовив. Тому Яценюк, і до нього приєдналися Кличко і Тягнибок, переслідують інші цілі: просто зробити скандал, а не вирішити якісь питання з Президентом», - зазначив політик.

Відповідаючи на запитання, чи можна охарактеризувати ситуацію, що склалася у Верховній Раді, як парламентська криза, лідер фракції ПР сказав: «Парламентська криза існує тоді, коли не працює парламент. У тому стані, в якому зараз знаходиться парламент, не можна сказати, що він працює або не працює. Фракція ПР налаштована на конструктивну роботу. Навіть коли ми були в опозиції, якщо ми і блокували роботу парламенту, то виключно з питань, які погрожували державними проблемами. Сьогодні ж з будь-якого «чиху» то Яценюк, то його колеги блокують трибуну, не даючи працювати парламенту».

Нагадаємо, 6 червня парламентарії від опозиції заблокували трибуну Верховної Ради України і зажадали, щоб Президент Віктор Янукович особисто прийшов до парламенту і виступив зі щорічним посланням.

7 червня блокування ВР продовжилося.

Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що Партія регіонів ініціює проведення позачергового пленарного засідання парламенту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

229