Президент України Віктор Янукович і президент Польщі Броніслав Коморовський проведуть зустріч під час 18-го саміту глав держав Центральної та Східної Європи, який пройде 12-13 червня в Братиславі.

«Вже післязавтра відбудеться зустріч наших президентів у Братиславі в рамках вісімнадцятого саміту глав держав Центральної Європи», - повідомив заступник міністра закордонних справ України Віктор Майко на ХI засіданні українсько-польської міжурядової координаційної ради з питань міжрегіонального співробітництва в Яремчі у вівторок.

«За його словами, «між президентами України і Польщі встановлена ​​довірча атмосфера відносин, триває активна співпраця між міністерствами і відомствами двох держав, налагоджена тісна співпраця між парламентами », повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Заступник міністра уточнив, що протягом 2011-2012 рр.. проведено більше 50 українсько-польських зустрічей на найвищому і високому рівні, а з початку поточного року - вісім.

«Така інтенсивність дозволяє цілеспрямовано працювати над реалізацією важливих спільних проектів у всіх сферах співпраці», - підкреслив Майко.

При цьому він не уточнив, які питання будуть обговорювати президенти України та Польщі.

Нагадаємо, президент Польщі Броніслав Коморовський високо оцінює шанси на підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, зазначаючи, що українській владі необхідно ще виконати низку зобов'язань перед ЄС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

193