Президент України Віктор Янукович виступає за проведення позачергової сесії Верховної Ради. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив, виступаючи на засіданні Комітету з економічних реформ.

«Наша позиція принципова: якщо й далі продовжуватиметься блокування в парламенті, потрібно проводити позачергову сесію і приймати рішення. Ми це робимо заради людей, і тут не треба зупинятися, шукати приводи - зручно це чи ні», - сказав Президент.

Він підкреслив, що країна потребує прийняття низки соціальних та економічних законів, які вже напрацьовані урядом. «Не потрібно дивитися на цих політиканів, які зараз заважають жити людям в країні», - підсумував Янукович.

Нагадаємо, 6 червня парламентарії від опозиції заблокували трибуну Верховної Ради України і зажадали, щоб Президент Віктор Янукович особисто прийшов до парламенту і виступив зі щорічним посланням.

Сьогодні блокування ВР продовжилося.

Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що Партія регіонів ініціює проведення позачергового пленарного засідання парламенту наступного тижня.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

230