Глави парламентських фракцій «Батьківщина» Арсеній Яценюк і «Свободи» Олег Тягнибок можуть проігнорувати зустріч з Президентом Віктором Януковичем, на відміну від глави партії «УДАР» Віталія Кличка. Про це газеті «Взгляд» заявив заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький.

«Тягнибок і Яценюк радикальніші. Для них чим більше конфлікт, тим краще, на відміну від Кличка, який може піти на цю зустріч. Йому потрібно закріпити свій імідж зваженого опозиційного політика і підтвердити свій статус як найбільш рейтингового», - вважає Голобуцький.

При цьому експерт підкреслив, що якщо опозиціонери відмовляться від цієї зустрічі, то вони вчинять не зовсім правильно, бо опозиція сама пропонувала зустріч Президенту.

«Якщо вони відмовляться від цієї зустрічі, то можна буде стверджувати, що опозиція налаштована на посилення протистояння. У їхніх вимогах немає конструктивних пропозицій, а прийти і сказати, що Янукович «поганий» - так краще зовсім не ходити», - сказав Голобуцький.

Нагадаємо, сьогодні спікер парламенту Володимир Рибак зустрівся з Президентом Віктором Януковичем, щоб обговорити політичну ситуацію у парламенті. У результаті зустрічі Янукович повідомив, що він готовий зустрітися з лідерами парламентських фракцій, щоб обговорити ситуацію, що склалася.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

275