Народний депутат від «Батьківщини» Арсен Аваков дуже нервово відреагував на новину про вихід із фракції ще двох депутатів. Їхньому демаршу він присвятив гнівний і лайливий пост у соціальній мережі, пише газета «Взгляд».

«Розпустити б до єб ... ням цей парламент! ... І не через тушок і кнопкодавів - за підлу атмосферу провокації ницого, яка панує в залі! За скляні від страху, жадібності, вседозволеності очі. За розмін душонок, що були колись душами - на грошові знаки. Розпустити б, та, видно, іншого парламенту вже може і не бути.

Репліка від депутата ПРца: «Вам оголошена війна» - і не фотографуйте і не кричіть - пох @ й - будемо хоч один за п'ятьох голосувати - цацки закінчилися»- .. і в очах - радість гончака, який загнав дичину. А ще вранці виглядав інтелігентною людиною...

А тримати позицію все одно будемо. Хоч і качають і ззовні і зсередини. Важко. Але потрібно мати стрижень, переконання, позицію і РОБИТИ те, що повинен - ​​ по совісті і перед людьми. Зараз важко, але так буде не завжди!» - такий нестриманий пост опублікував Аваков на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що після чергового блокування парламентської трибуни про вихід із фракції «Батьківщини» оголосили нардепи-мажоритарники Володимир Купчак та В'ячеслав Кутовий. Вони звинуватили лідера фракції Арсенія Яцнюка у погрозах і в ігноруванні думки рядових членів фракції і партії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

266