Депутату Ніжинської міськради, підозрюваному у вбивстві, обрано запобіжний захід - утримання під вартою. Про це повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю Головного управління МВС у Києві.

«У скоєнні злочину чоловік зізнався», - зазначили в міліції.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання підозрюваного було вилучено кілька сорочок, одна з яких - зі слідами бурого кольору, і мобільний телефон, по якому він зв'язувався з потерпілою.

Як встановило слідство, зловмисник був добре з нею знайомий. Чоловік розповів, що протягом останнього року регулярно користувався її послугами сексуального характеру.

Під час останньої зустрічі між чоловіком і потерпілою зав'язалася бійка, унаслідок якої він завдав їй тілесні ушкодження молотком. Як згодом встановили експерти, саме вони і стали причиною смерті.

Також правоохоронці встановили, що відразу після скоєння злочину, щоб приховати сліди скоєного, вбивця забрав з собою мобільний телефон, по якому зв'язувався із загиблою, але на виході з під'їзду викинув його. Пізніше телефон знайшла сусідка і передала слідству.

Також у міліції повідомили, що під час слідства були встановлені свідки, які підтверджують перебування підозрюваного в момент вбивства в квартирі, де сталася трагедія.

За інформацією МВС, жінка знімала квартиру для того, щоб надавати послуги сексуального характеру. У квартирі знайшли два мобільні телефони, за допомогою яких вона підтримувала зв'язок зі своїми клієнтами. За попередньою інформацією, у жінки були постійні відвідувачі, оскільки останнє оголошення, розміщене нею для пошуку клієнтів, датується 2012 роком.

Призначено низку експертиз, ведеться досудове розслідування.

Як повідомляв ForUm, наприкінці травня у Ніжині за підозрою у вбивстві був затриманий депутат місцевої міськради Максим Багрінцев.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

252