Фінляндія вважає Україну дуже важливим партнером для Європейського Союзу. Про це в ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ заявив глава відділу МЗС Фінляндії з питань Східної Європи та Центральної Азії Оллі Кантанен.

«Двосторонні відносини між країнами зараз дуже хороші. Угода про асоціацію має ключове значення для розвитку відносин між Києвом та ЄС, який сприятиме наближенню України до Європейського Союзу. Це розвине тісні політичні зв'язки і зблизить економіки», - заявив фінський дипломат.

Кантанен запевнив, що після підписання Асоціації відкриється багато можливостей для підприємств і простих людей обох сторін.

«Для України, для українського уряду і народу Угода про асоціацію та наближення до ЄС - це потужні інструменти для майбутніх реформ, які країна колись відкладала, але зараз хоче реалізувати у спільних інтересах її громадян. Фінляндія підтримує амбіції України наблизитися до ЄС, вітає проведення Україною реформ, пов'язаних з підписанням Угоди про асоціацію і, звичайно, підписання цього документа», - запевнив Оллі Кантанен.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

313