Міністерство внутрішніх справ та Федерація футболу домовилися про співробітництво та організацію спільних спортивних дитячих заходів для формування у дітей позитивного іміджу міліції. Про це на прес-конференції сказав начальник Управління кримінальної міліції у справах дітей МВС Олексій Лазаренко.

«У нас підписаний відповідний меморандум про співпрацю з ФФУ щодо діяльності відкритих футбольних шкіл...», - сказав він.

У цих школах спеціально навчені у Федерації футболу міліціонери та волонтери будуть проводити заняття з дітьми 8-13 років, і під час навчання будуть також проводити роботу з профілактики правопорушень.

Дітям будуть показувати відео для демонстрації правильної і неправильної поведінки у суспільстві та сім'ї; з ними гратиме велика лялька у костюмі міліціонера і казковий герой, придуманий у МВС - «Славко Хоробрик».

«Така неформальна обстановка, діти на травичці сидять - а правоохоронці показують фільм про життєві історії, де є факт насильства у сім'ї і т.д. І у дітей є рефлексія, вони бачать - це ж погано!» - зазначає міліціонер.

На думку начальника Управління кримінальної міліції у справах дітей, така пропагандистська робота МВС у формі гри має вкрай позитивний ефект серед дітей, передають «Українські новини».


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

250