Голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов прогнозує, що у п'ятницю внесені до порядку денного на цей день законопроекти, які були прийняті в першому читанні на засіданні парламенту на вулиці Банковій, 4 квітня, будуть направлені на повторне друге читання. Про це він сказав журналістам.

«Я думаю, що пакет законопроектів у другому читанні, який стоїть на порядку денному, ми проголосуємо, щоб усі відправити на повторне друге читання», - сказав він.

За його словами, голови парламентських фракцій досягли такого компромісу в ході консультацій, які відбулися 23 травня, повідомляють «Українські новини».

Як раніше повідомляв ForUm, 16 травня, парламентарії від опозиції відмовилися розглядати у другому читанні законопроекти, прийняті в першому під час виїзного засідання парламенту. Пізніше депутати домовилися відкласти розгляд цих законопроектів у другому читанні.

Нагадаємо, 4 квітня депутати від більшості провели своє засідання у будівлі комітетів ВР на вул.Банковій, оскільки представники опозиції заблокували трибуну парламенту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

250