Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що опозиція не хоче працювати у сесійній залі Верховної Ради і заважає роботі парламенту. Про це він сказав журналістам, відповідаючи на запитання про можливість блокування опозицією трибуни у разі, якщо генеральний прокурор Віктор Пшонка не відзвітує у ВР про події 18 травня у Києві.

«Ну, значить, заблокують трибуну. Тоді я взагалі не розумію дій опозиції. Ми заслухали звіт міністра внутрішніх справ, пішли на те, щоб міністр залишився на продовження години відповідей на всі питання, які є, ми створили комісію, яка займається цим питанням. Тоді далі це чистий популізм», - сказав Єфремов.

Крім того, на запитання журналістів щодо фото, які демонстрував лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк, на яких міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко нібито спостерігає за бійкою у центрі Києва 18 травня з будівлі готелю, Єфремов зауважив, що не знає, де перебував міністр, повідомляє «УНІАН».

«Можливо, Захарченко десь був. Але я дуже сумніваюся, що Захарченко спостерігав за бійкою з даху «Інтерконтиненталя» спеціально для цього», - сказав лідер фракції Партії регіонів.

За його словами, міністр може вибрати для своєї роботи будь-яку точку.

Крім того, щодо сьогоднішньої роботи ВР Єфремов нагадав, що після Години запитань до уряду розглядатиметься проект постанови про запрошення генпрокурора із звітом до парламенту, за який Партія регіонів не буде голосувати.

Після цього, зазначив Єфремов, узгоджено низку законопроектів у першому читанні, які нібито готова підтримати більшість фракцій. Далі розглядатимуться законопроекти у другому читанні, які, вважає Єфремов, будуть відправлені на повторне друге читання.

Як раніше повідомляв ForUm, 23 травня лідер фракції ПР Олександр Єфремов заявив, що фракція Партії регіонів не голосуватиме за те, щоб генеральний прокурор Віктор Пшонка відзвітував у парламенті про хід розслідування за фактом побиття працівників ЗМІ та інших резонансних подій у Києві 18 травня під час політичних акцій.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

225