Партія регіонів висуватиме своїх кандидатів у народні депутати на довиборах до Верховної Ради по всіх округах. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, лідер фракції ПР Олександр Єфремов заявив у ході брифінгу.

«У нас будуть свої кандидати, і ми будемо агітувати за них. Не виняток і округ №224 у Севастополі», - розповів він.

За його словами, ПР ще не вирішила, коли можуть пройти партійні конференції, на яких будуть висунуті кандидати.

«Це питання ще не планувалося, але я думаю, що воно може бути вирішене інакше. Взагалі-то кандидатів потрібно висувати на з'їздах, але якщо часовий фактор слабкий, то ми можемо своїх представників висунути на міських партійних конференціях. Вони будуть йти як самовисуванці, члени ПР. Це для того, щоб не збирати з'їзд на всеукраїнському рівні. Потім ми підтвердимо на центральному рівні підтримку цих кандидатів», - пояснив Єфремов.

Нагадаємо, законопроект «Про повторні вибори народних депутатів України до Верховної Ради України VII скликання у деяких одномандатних округах у зв'язку з неможливістю встановлення підсумків голосування і результатів виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року» був схвалений на засіданні Кабінету Міністрів України 13 травня.

Проект закону був розроблений у зв'язку з прийняттям ЦВК постанови від 5 листопада 2012 року про неможливість достовірного встановлення підсумків голосування і результатів виборів народних депутатів у п'яти одномандатних виборчих округах. А також у зв'язку з визнанням 8 лютого 2013 року Вищим адміністративним судом України неможливим достовірно встановити підсумки голосування та результати виборів народних депутатів України в одномандатних виборчих округах №11 та №71.

«Таким чином, після прийняття законопроекту Верховною Радою буде створено законодавчі підстави для проведення повторних виборів народних депутатів України в 11, 71, 94,132, 194, 197 і 223 одномандатних виборчих округах», - сказано у повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

240