Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов зізнався, що учасникам маршу «В Європу без фашистів», який відбудеться завтра у Києві, будуть оплачені добові із партійної каси. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив на брифінгу у парламенті.

«Що стосується того, платять чи не платять, то я вам можу сказати як голова відділення партії у Луганській області і особа, яка займається цим питанням: на акцію до Києва їдуть наші представники, і ми оплачуємо їм автобуси по партійній лінії, а також добові - люди повинні харчуватися», - зазначив він.

За словами Єфремова, люди, які прибули на акцію, не будуть поселятися у Києві і по її завершенню повернуться додому. «Якщо ви це все вважаєте оплатою, тоді це дійсно оплата із партійної каси», - заявив нардеп.

У той же час він підкреслив, що всім лідерам політичних сил, які виводять завтра людей на акції у столиці, потрібно серйозно поставитися до питання безпеки.

«Будь-яким керівникам, які збирають масштабні акції, необхідно бути обережним, тому що провокатори є завжди... Ми дуже обережно ставимося до цього питання і хочемо, щоб ніяких провокацій не було, тим більше, що збирається велика кількість людей. За попередніми підрахунками, це кілька десятків тисяч», - сказав він.

Як раніше повідомляв ForUm, Служба безпеки України і Міністерство внутрішніх справ звертаються до лідерів політичних сил з проханням не провокувати фізичних сутичок між опонентами.

Нагадаємо, завтра, 18 травня, у Києві пройде марш «У Європу без фашистів», організований Партією регіонів, і заключний мітинг «Вставай, Україно!» партій «Батьківщина», УДАР і «Свобода».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

253