У Німеччині неприємний інцидент стався під час військових навчань. Кілька парашутистів через сильний вітер приземлилися на дерева й отримали травми, повідомляє «Spiegel».
Стрибки з парашутом з висоти 400 метрів проводилися неподалік від аеродрому Саарлуїс-Дюрен. У п'ятиденних навчаннях взяли участь більше тисячі осіб. 10 військовослужбовців потрапили в біду через примхи погоди.

Представник однієї з армійських частин розповів, що, перебуваючи в повітрі, солдати-десантники попали в сильний порив вітру. За його словами, в таких умовах людина просто нездатна керувати напрямком свого руху. Зрозуміло, що подібна ситуація може призвести до найсерйозніших наслідків.

Спочатку військовослужбовці збиралися сісти на відповідне для цього поле. Однак потужні потоки віднесли їх у лісисту місцевість. Десантники приземлися на гілки 30-метрових дерев, звідки самостійно спуститися вже не змогли.

Виручати солдатів довелося рятувальникам місцевої пожежної частини. На щастя, ніхто з 10 армійців не отримав серйозних травм. Чоловіки відбулися подряпинами, синцями та іншими незначними ушкодженнями. Чи понесе хто-небудь відповідальність за інцидент, не відомо.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

412