У смт Братське співробітники ДАІ затримали 53-річного водія Daewoo Nexia, жителя м. Южноукраїнськ, який перевозив макет гранати, військову піротехніку і два ножі.

Як повідомляє прес-служба управління ДАІ МВС у Миколаївській області, під час перевірки документів було відмічено, що водій явно з ознаками алкогольного сп'яніння.
Зазначається, що рівень алкоголю в його крові становив 2,57 проміле при допустимій нормі - 0,2.

Крім того, чоловік на передньому сидінні автомобіля перевозив металевий предмет, зовні схожий на корпус гранати Ф-1, три предмети циліндричної форми, перемотані між собою синьою стрічкою, зовні схожі на вибуховий пристрій невстановленого зразка, а також два ножі з ознаками холодної зброї.

Співробітники ДАІ доставили чоловіка і транспортний засіб до Братського райвідділу УМВС України в Миколаївській області для подальшого розгляду справи.

Також відносно правопорушника був складений адміністративний матеріал за ч.2 ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Повторне протягом року керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їхню увагу та швидкість реакції».

За результатами проведеної експертизи було встановлено, що водій перевозив макет гранати Ф-1 і військову піротехніку. Наразі очікуються результати щодо належності ножів до холодної зброї.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

237